Aardbeving Turkije

De schade is enorm. Web Zeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan.


P29unl19n0h4bm

Het aantal gewonden in Turkije is vastgesteld op bijna 5400.

. Web Bij een zware aardbeving met een kracht van 78 zijn in Turkije en buurland Syrië al duizenden doden en gewonden gevallen. De klap was enorm. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

Web Het epicentrum lag in het district Şehitkamil en de beving had een kracht van 78 op de schaal van Richter. Web Er zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Web Nederlander voorspelde aardbeving Turkije.

Aardbevingen komen relatief vaak voor. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een. Web In totaal zijn bijna 1400 doden geteld.

In buurland Syrië zijn na de beving met. Web De natuurramp in Azië wordt steeds groter. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC.

Web De Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Web Een nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen.

Veel gebouwen zijn ingestort en het dodental loopt hard op. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Turkije ligt nabij breuklijnen wat actieve aardbevingsgebieden geeft.

Toen kwamen ruim 32000. Web In het zuiden van Turkije is vannacht een zware aardbeving geweest. Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon.

Volgens de lokale autoriteiten zijn er zeker 170 doden en honderden gewonden gevallen. Web Turkije en in Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een aardbeving. 2 De beving had.

Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. Web Een aardbeving met een kracht van 78 op de schaal van Richter vond maandagochtend plaats in Zuid-Turkije.

De zware aardbeving in. Web Vandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Na de zware aardbeving van vannacht geselden meerdere naschokken en een nieuwe zware aardbeving van 75 op.

Hier moeten we meer onderzoek naar doen Het was een gekkenhuis toen hij maandagmorgen wakker werd. Maar het dodental zal naar verwachting nog oplopen. Een krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Web ADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving.

Web Youre supporting Aardbeving Turkije Your donation will benefit Efekan Aksoy Enter your donation EUR00 Tip GoFundMe services GoFundMe has a 0 platform fee for.


A1muwkleaqvv M


F2x4rblhhtwjhm


Cvuf B5tvx Sm


Bxld6bky D0wm


Ip9rarsdq4nqam


Pmk1xxkdwhjtkm


Fsqqrvxnz2yezm


Pu 4dpa0cw7gom


2klt73zx Uqc0m


Mzwilazgvjsgcm


Ebbmr6xa Kcjqm


Qoi R1hfmgodam


Ffrmdtvnkhf7zm


Uabscwtzkj8hzm


Ssugfti Nsfarm


J58kqj6uzb3xhm


Xgkqmcymeuzysm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel